Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Gül'den hasta çocuklara 23 Nisan ziyareti

        (Fotoğraflı)

        SİVAS (İHA) - Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Numune Hastanesi istasyon ek binasında tedavi gören çocukları ziyaret etti.

        İlk olarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Gül çifti burada çocukların bayramını tek tek kutlayarak çocuklara çeşitli oyuncaklar ile Türk bayrağı hediye etti. Ardından Numune Hastanesi istasyon ek binasına geçen Gül, burada da çocukların sağlık durumu hakkında ailelerden bilgi alarak çocuklara hediyeler verdi.

        Ziyaretlerin adından açıklamada bulunan Gül, hastanelerde tedavi gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve refakatçıların ise kandilini kutladıklarını belirterek yoğun bir program gerçekleştirdiklerini söyledi.

        (UY-Y)

        23.04.2017 18:24:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa