Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'de 23 Nisan Coşkusu

        (Fotoğraflı)

        Hasan Fehmi Demir

        ARTVİN (İHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Artvin'de de kutlandı.

        Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar, Artvin Yenimahalle Şehir Stadında okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin gösterileriyle devam etti.

        Törene Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Cumhuriyet Başsavcı vekili Hakan Baran Yılmaz, Artvin Vali Yardımcısı Önder Coşgun, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Fahrettin Tilki, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        Günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Törende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere Artvin Valisi Ömer Doğanay, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hakan Baran Yılmaz tarafından ödülleri verildi.

        Okul öncesi öğrencilerinin gösterileri renkli görüntülere sahne olurken etkinliklerin sonunda öğrencilerin dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle tribünleri selamlamasıyla stattaki gösteriler sona erdi. Velilerde sahada gösteri yapan çocuklarının fotoğraf ve videolarını çekmek için adeta bir biriyle yarıştı.

        (HFD-ÖS-Y)

        23.04.2017 15:17:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa