Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek'te 23 Nisan coşkusu

        (Fotoğraflı)

        Fikri Erdem

        ZONGULDAK (İHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Devrek'te coşku içinde kutlandı.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Zonguldak'ın Devrek ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97.kutlama programları Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunumu ile başlandı. Hava şartlarından dolayı Hamidiye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda devam etkinliklere saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi. İlçedeki bazı ana sınıfı, ilköğretim ve lise öğrencilerinin sergiledikleri folklor ve çeşitli gösteri gruplarının sergiledikleri bir birinden güzel gösterilerle vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşattılar.

        Düzenlenen gösteri programına; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Yıldırım Yörük, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah, Turan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Serkan Koparan, siyası parti temsilcileri, daire müdürleri, öğretmenler ve yüzlerce vatandaş katıldı.

        (FE-RFK-Y)

        23.04.2017 13:48:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa