Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gedik mezarı başında anıldı

        (Fotoğraflı)

        Adem Tunçer

        BURSA (İHA) - Eski Bursa Milletvekili ve ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Gedik, 6. ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı.

        18. ve 19. dönemde ANAP'tan Milletvekili seçilen Mehmet Gedik, bu yıl da unutulmadı. 2011 yılında uğradığı saldırı neticesinde hayatını kaybeden Mehmet Gedik, Mustafakemalpaşa'daki mezarı başında anıldı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan, merhum Gedik'in ailesi ve dostlarının katıldığı Adile Mezarlığı'ndaki anma töreninde Kur'an-ı kerim okunarak dualar edildi. Sadi Kurtulan, "Onu seven Türkiye'de çok insan var. 17 Nisan'da kaybettiğimiz Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, Türkiye'ye çağ atlatan bir liderdi. İşte Mehmet Gedik de o ekibin önemli bir ismidir. Çok kişiyi devlet ve millet hizmetine kazandırmıştır. Farklı görüşteki insanların birlikte nasıl çalışabileceklerini, hizmet üretebileceklerini ortaya koymuştur. Bugün Türkiye belli basamakları atladıysa bunun temeli bu insanlardır" dedi.

        (MŞ)

        22.04.2017 16:53:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa