Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        200 öğrenci İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Bekir Basmacı - Ahmet Kaya

        ŞANLIURFA (İHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 200 öğrenci, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gördü.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bozova Atatürk Ortaokulu, Harran Ortaokulu ve Akçakale Sakça Ortaokulunda eğitim gören yaklaşık 200 öğrenci, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Büyük bir heyecan ile kışladan içeri giren öğrenciler, İl Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu ve askerler tarafından düzenlenen törenle karşılandı. Törende, Komutan Timuroğlu öğrencilere işleyiş ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

        Konuşmaların ardından komutanlık binasını gezen öğrencilerden bazıları, temsili olarak İl Jandarma Komutanı Kemal Timuroğlu'nun makam koltuğuna oturdu. Emir komutayı ele alan öğrencilerin bir hayli heyecanlı oldukları görüldü. Bina gezisi sonrası öğrenciler, jandarma narkotik arama köpekleri tarafından yapılan gösteriyi beğeni ile izledi. Gösterinin ardından kurulan stantarda askerler, askeri araçların görevleri ile silahların kullanım amaçlarını öğrencilere anlattı.

        Etkinliğin düzenlenmesinde jandarmanın tanıtımı ve buradaki imkan kabiliyetlerin görülmesi için böyle bir programın düzenlendiğini belirten İl Jandarma Komutanı Kemal Timuroğlu, Jandarmanın polisle beraber ülkenin güvenliğini sağlamak amacıyla kurulduğunu söyledi. Timuroğlu, konuşmasının devamında, "Bazen yolda trafik kontrolü yaparken, bazen de olaylara müdahale ederken jandarmaya rastlamışsınızdır. Bu makamları buraya kadar biz getirdik ancak gelecekte sizlere emanet edeceğiz. Hepinize bu etkinliğe katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

        Etkinlik, çocuklara çeşitli hediyeler verilmesinin ardından sona erdi.

        (BB-OE-Y)

        22.04.2017 14:53:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa