Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yetim öğrencinin hayali gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Birecik ilçe Kaymakamı Kadir Perçi, kaymakamlık makamı koltuğuna oturmayı hayal eden öğrencinin isteğini gerçekleştirdi

        İlçede belirlenen öksüz ve yetim çocuklara mektup yazarak, taleplerini ve hayellerini soran Birecik kaymakamı Kadir Perçi, bir çocuğun makama oturma yönündeki hayalini gerçeğe dönüştürdü. Mektuplarda, "Anneniz veya babanız hayatta olsaydı, ondan istediğiniz şey ne olurdu" sorusunu yönelten Kaymakam Kadir Perci'ye, 2012 yılında annesini geçirdiği bir hastalık nedeni ile kaybeden ve Ferit Aydın Mirkelam Ortaokulunda okuyan 6. sınıf öğrencisi Mehmet Emin Kuş ise makam koltuğunda oturmayı hayal ettiğini söyledi. Bu cevap üzerine Kaymakam Perçi'nin talimatı ile bulunan öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makama kabul edildi. Ablasını ve babası ile Kaymakamlığa gelen Mehmet Emin kuş, bir süre yapılan sohbetin ardından Birecik Kaymakamı Kadir Perçi'nin makamına oturdu

        Kaymakam Perçi, hayaline kavuşan öğrenciye bu kez ise "Sen Kaymakam olsaydın, ilçemiz ile ilgili hangi çalışmayı gerçekleştirirdin" sorusuna ise küçük öğrenci, okulumuzun bahçesini kilit taşı yapardım" cevabını verdi.

        Öğrenciye Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı ile Okul Müdürü İsmail Kengerli ve Birecik Kaymakamlığı Proje Ofisi personelleri de eşlik ettiği programda her iki kaymakam da okulun bahçesinin kilit taşı yapılması talimatını verdi.

        (BB-SD-Y)

        22.04.2017 12:18:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa