Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli AFAD, 19 ilçede yaklaşık 10 bin kişiye eğitim verdi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 2017 yılının ilk 4 ayında yaklaşık 12 bin kişiye eğitim verdi.

        Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Acil durum olaylarına müdahale ve arama kurtarma ve afet bilinci kültürünün oluşturulması amacıyla verdiği eğitimlerine devam ediyor.

        AFAD 2017 yılının ilk dört ayında vatandaşlara, öğrencilere, STK, kamu ve özel kurumlara eğitimler verdi. 19 ilçede çalışanlara yönelik "Afete Hazır Türkiye Projesi" kapsamında, 58 okulda yaklaşık 10 bin öğrenciye eğitim verildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 120 infaz koruma memuruna eğitim veren AFAD, özel sektörde çalışan bin 500 kişiye de eğitim verdi. Afetlerden önce, afet önlem bilincinin önlenmesi ve afet anında, sonrasında yapılması gereken davranış biçimlerinin uygulamalı eğitimleri verildi. AFAD ekipleri, ayrıca 62 öğretmen ve idarecinin yer aldığı 'Deprem Tatbikatı' gerçekleştirdi.

        Öte yandan, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan 'Acil Un Yardımı' kampanyası kapsamında, Denizlili hayırsever vatandaşlardan ve iş adamlarından temin edilen 25 ton un, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde görev yapan AFAD noktalarına gönderildi.

        (MT-Y)

        20.04.2017 17:58:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa