Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gerger Devlet Hastanesine dijital röntgen cihazı alındı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Gerger İlçe Devlet Hastanesine dijital röntgen cihazı alındı.

        Vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla alınan dijital röntgen cihazıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Abdulkadir Dost, "Daha önce manüel çekim yapılan röntgen cihazının dijital röntgene çevirme uğraşımız nihayet neticeye kavuştu. Artık hastalar elinde röntgen filmini taşımak zorunda kalmayacaklar. Ve en önemlisi hastalar Sağlık Bakanlığının E-Nabız uygulamasından laboratuar sonucuna ulaşabildikleri gibi artık cep telefonlarından bile diledikleri zaman röntgen filmlerine ulaşabilecekler " dedi.

        Hastane Müdürü Şerif Dündar ise "Bu cihaz sayesinde hastane ile ilgili hedeflerimizden birini daha gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Hastanemiz için elimizden ne geliyorsa fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu yenilik sayesinde hastalar çektirdikleri röntgen filmlerini diledikleri hastanede diledikleri doktora gösterip yorumlatma imkanına kavuşmuş bulunmaktalar. Modern hizmet anlayışıyla başladığımız bu yola adım adım hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (CK-SD-Y)

        20.04.2017 15:26:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa