Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boğazkale'de kolluk personeline değerler eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Boğazkeli İlçesi'nde Kaymakamlık tarafından düzenlenen eğitim programlarıyla kolluk personeli olan Polis ve Jandarma teşkilatı görevlilerine değerler eğitimi verildi.

        Rehber öğretmen tarafından hazırlanan değerler eğitimi konferansı tarihi Dulkadiroğulları konağı'nda verildi. Devlete sadakat, hesap verebilirlik, kanunlara ve hukuka bağlılık, insana ve haklarına saygı, etik, meslek etiği ve iletişim becerileri gibi konular yanında şehitlik, gazilik, fedakarlık, hoşgörü, saygı ve sevgi gibi değerler de anlatıldı.

        Eğitim programına katılan Boğazkale Kaymakamı Turan Soğukoluk, "İnsanlar aileden başlayarak yaşadığı sosyal çevre, çalıştığı mesleki çevre, toplumsal ve kültürel çevre gibi birçok çevrede çeşitli değerler manzumesi ile karşılaşmaktadır. Zaman zaman yaşadığımız zorlu süreçler ve stres bizleri bu değerlerden uzaklaştırabilmektedir. Burada amacımız kamu kudreti kullanan emniyet güçlerimizi ve onların koruduğu değerleri onlara hatırlatmak kadar emniyet güçlerimizin moral ve motivasyonunu artırarak güzel bir çalışma ortamının oluşmasına katkıda bulunmaktır"dedi.

        (BÖ)

        19.04.2017 18:32:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa