Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta yöresel yemekler yarıştı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından '15-22 Nisan Turizm Haftası' dolayısıyla yöresel yemek yarışması düzenledi.

        Cumhuriyet Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen yarışma 3 farklı kategoride yapıldı. Yarışmanın ilk gününde hamur işe ve börekler ile ana yemekler yarıştı. Tek tek jüri karşısına çıkarılan yemekler sunum, lezzet ve görünüm açısından değerlendirildi. Hamur işi ve börek kategorisinde gerçekleştirilen yarışmaya 10, ana yemekler kategorisindeki yarışmaya ise 20 yemek katıldı. Jüri üyeleri yemeklerin tadına bakıp puan verirken, sunumu yapılan yemekler hakkında da bilgiler verildi.

        İki gün sürecek olan yarışmada yarın tatlıların yarışacağı belirtilirken, 1'incinin iki çeyrek altın, 2'ncinin bir çeyrek altın, 3'üncünün ise gram altınla ödüllendirileceği öğrenildi.

        (UY-Y-)

        19.04.2017 17:30:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa