Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süloğlu'nda referandum güvenlik toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Ergin Yıldız

        EDİRNE (İHA) - 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum nedeniyle Süloğlu Kaymakamlığında, siyasi parti ilçe başkanları ve köy muhtarlarının katılımıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

        Süloğlu Kaymakamlığında gerçekleşen toplantıya başkanlığı Kaymakam Yusuf Cankatar yaptı. Toplantıda konuşan Yusuf Cankatar, "Halkımızın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanmaları için her türlü tedbirleri aldık. Bu noktada bütün kurumlar kanunların kendilerine vermiş olduğu yetkileri eksiksiz olarak yerine getireceklerdir. Belirlenen tedbirleri uygulanması noktasında gösterilen duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, referandum sonucunun ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Toplantıya, İlçe Kaymakamı Yusuf Cankatar, İlçe Jandarma Komutanı Erol Erkorkmaz, İlçe Emniyet Amir V. Ali Can Kaymak, siyasi parti ilçe başkanları ve köy muhtarları katıldı.

        (EY-MEF-Y)

        14.04.2017 16:02:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa