Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Susuz'da jandarma organize suç çetesini çökertti

        KARS (İHA) - Kars'ın Susuz İlçesi'nde vatandaşlara boş senet imzalattıkları tespit edilen organize suç çetesine jandarma operasyon düzenledi.

        Jandarmanın 2 ayrı adrese eşzamanlı düzenlediği operasyonda, senet, tapu ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli 4 kişi gözaltına alındı.

        Edinilen bilgilere göre, Susuz Jandarma Karakolu ekipleri aldıkları duyum üzerine, G.M.,L.M., H.M. ve A.M.'nin tefecilik yaptıklarını, borçlarını ödeyemeyen vatandaşları darp ederek boş senet imzalattıklarını tespit etti.

        Bunun üzerine harekete geçen, jandarma 3 şüpheliye ait 2 ayrı adrese sabah 06.30 sıralarında eşzamanlı operasyon düzenledi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, muhtelif senet, tapu dokümanları, 1 adet 9 mm çapında Beratta marka ruhsatlı tabanca ve 14 adet, 9 mm tabanca mermisi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

        Şüphelilerden H.M. ile G.M.'nin cezaevinde olduğu ortaya çıkarken, L.M. ve A.H. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

        IÇ-

        14.04.2017 09:00:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa