Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ilgaz'da turizm haftası etkinlikler

        (Fotoğraflı)

        Recep Doğru

        ÇANKIRI (İHA) - Turizm haftası, Ilgaz Emel Oktay Türkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi tarafından hazırlanan bir dizi etkinlikle kutlandı.

        Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Garnizon komutanı J. Yzb Serkan Görür, Belediye Başkanı Arif Çayır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yurt Kurtaran Dağdaş, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan etkinlikte daha sonra İmam Hatip lisesi öğrencileri musiki dinletisi sundu. Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrencilerinin 'Bir Yudum Anadolu efsanesi' isimli halk oyunları gösterisi ile devam eden etkinlik Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter takımının gösterileri ile son buldu.

        Protokol üyelerine hediye taktiminin ardından öğrenci ve öğrenci velileri tarafından hazırlanan kermesin açılışı gerçekleştirildi

        (RD-BÖ)

        12.04.2017 19:10:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa