Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Dinç'den 15 Temmuz gazisine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünün gerçekleştirdiği vatana ihanet girişimine başkaldırarak gazi olan Çankırılı Erdal Anbarcı'yı ziyaret etti.

        Eşi Zeynep Perihan Dinç ile birlikte "Geçmiş olsun" dileğinde bulunan Başkan Dinç, "Vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkan herkesten Allah razı olsun." dedi.

        15 Temmuz gazisi Piyade uzman çavuş Erdal Anbarcı, memleketi Eldivan'da törenle karşılanmasının ardından ziyaretçileri ile bir araya geliyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Perihan Dinç de Gazi Anbarcı'yı baba ocağında ziyaret etti. 15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlıktan dolayı teşekkür eden Dinç, "Gazilerimiz için ne yapsak azdır. O kara gece darbeci askerleri durdurmaya çalışırken 6 kurşunla yaralanarak gazi olan hemşehrimiz Erdal Anbarcı, bu memleketin gururlu, haysiyetli ve şahsiyetli vatanseverliğinin temsilcilerinden olmuştur. 15 Temmuz'da 11 evladını şehit vermiş memleketimizin gururusunuz. Sizlere minnettarız. Allah, bize o günü bir daha yaşatmasın." diye konuştu.

        Gazi Anbarcı, hemşehrilerinden gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getirerek "Vücuduma 6 mermi isabet etti. Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Şu an tekerlekli sandalyedeyim ama bu vatan her şeye değer." şeklinde konuştu.

        (MT-BÖ)

        10.04.2017 17:17:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa