Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AÇÜ'de 'Yaşama Yol Ver' eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Hasan Fehmi Demir

        ARTVİN (İHA) - Artvin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Artvin Çoruh Üniversitesi'nde 'Yaşama Yol Ver' eğitimi verildi.

        Çoruh Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, İlk ve Acil Yardım 1. Sınıf öğrencilerine Acil Sağlık Hizmetleri araçlarının ve iç donanımlarının tanıtılması hakkında eğitim verildi. Acil Sağlık Hizmetlerinin ulaşılabilirliğinin ve kalitesinin arttırılmasına yönelik gerçekleşen çalışmalar kapsamında Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda "112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi" konularında verilen eğitimin yanı sıra, toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla "Yaşama Yol Ver" sloganı ile düzenlenen medya kampanyası kapsamında, eğitim ve stand çalışması yapıldı.

        Düzenlenen eğitim programında ise Artvin İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mehmet Hakan Kılıç, Hemşire Nurcan Aksu, Sağlık Memuru Osman Can Yüksel ve Sağlık Memuru Hüseyin Balta görev aldı.

        (HFD-ÖS-Y)

        08.04.2017 14:56:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa