Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Zolan, Kale'de

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Kale'yi ziyaret etti.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Kaleli vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Büyükşehir Belediyesinin Kale ilçesinde düzenlediği Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği alanındaki çocuklarla bir araya gelen Başkan Zolan, daha sonra Gölbaşı, Gülbağlıklar, Çamlarca, Karaköy ve Narlı Mahallesi'nde vatandaşlar ile kucaklaştı. Gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Zolan'a Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ve beraberindekiler eşlik etti. "Büyükşehir kapsamına girince her şey daha güzel olacak" dediklerini hatırlatan Başkan Zolan, "Büyükşehir ile birlikte omuzlarınıza yük binmeyecek, bunun yerine birçok hizmet alacaksınız, Bir şey almaya değil hizmet vermeye geldik' demiştik. Büyükşehir ile her şey çok daha güzel olacak dedik ve çok şükür o güzellikleri artırmaya devam ediyoruz" dedi.

        "Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz"

        Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnsanımız nerede yaşıyorsa oraya hizmet götürmeye devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde kilit parke taşı döşüyoruz, artık vatandaşlarımızın ayağı toza ve çamura değmeyecek. Alt yapı ihtiyacı olan bölgelerimize hizmet götürmeyi sürdürüyoruz. Daha yapmamız gereken işler tabi ki var. Ancak hizmet yapmamızda hiçbir sıkıntı yok gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz."

        "Daha güçlü olmak gerekiyor"

        16 Nisan'da yapılacak referanduma değinen Başkan Zolan, mevcut sistemde yaşanan olumsuzlukları anlatarak, "Sorun sistemden kaynaklanıyor. Artık bu sistemi yenilemek gerekiyor. Devletimiz, cumhuriyetimiz ayakta, bayrağımız dalgalanmaya devam ediyor, bunlarla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Türkiye'de istikrarlı bir kalkınma için bu coğrafyada daha güçlü olmak gerekiyor. Bu seçim bir parti meselesi değil Türkiye meselesidir, memleket meselesidir" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        08.04.2017 14:33:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa