Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mucur ve Kaman Doğalgaz'a kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Mucur ve Kaman ilçesinde doğalgaz temel atma töreni düzenlendi.

        Mucur'da, ardından da Kaman'da gerçekleştirilen temel atma törenlerine Vali Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, KIR-GAZ Genel Müdürü Selçuk Aksakaloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Törende konuşan Vali Necati Şentürk, kesintisiz enerji kaynağı olan doğalgazın büyük nimet olduğunu söyledi.

        Doğalgazın yaşamın kalitesini arttırdığını belirten Vali Necati Şentürk, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sloganıyla hareket ederek çalışmalar yürütmekteyiz. Kırşehir Merkezden sonra en güzel hizmetleri Mucur ve Kaman ilçelerimiz almaktadır. Vatandaşlarımız 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi vatan için, ezan için, bayrak için, istikbal için meydanlara çıkarak demokrasiye sahip çıktılar. Mucurlu ve Kamanlı vatandaşlarımız her zaman devletlerinin yanında oldular. Vatandaşlarımız için ne yapsak azdır. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Milletvekillerimiz doğalgazın ilçelerimize getirilmesi konusunda çok gayret ettiler. Kendilerine ve ilimizin en gözde ilçeleri olan Mucur ve Kaman'a doğalgazın getirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz, en çok da bayanların işine yarayacaktır. Doğalgazla hayatları kolaylaşacak, konforları artacaktır. Bu duygularla, doğalgazın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

        AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan da, "Doğalgaz, Mucur ve Kaman'a hayırlı olsun. Amacımız vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunmaktır. Diğer ilçelerimize doğalgazın gelmesi için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

        AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ise, "Doğalgaz medeniyet demektir. Vatandaşlarımızın işleri doğalgazla daha da kolaylaşacaktır. Sanayicimize sunulan en güzel imkân doğalgazdır. 2018'de de Boztepe doğalgaza kavuşacak." dedi.

        Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de bu tür yatırımların tüm hızıyla devam edeceğini ifade etti.

        Mucur ve Kaman'da düzenlenen temel atma törenleri, Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve beraberindeki protokol butona basarak, sembolik olarak doğalgaz borularını birleştirmeleri ile sona erdi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        07.04.2017 16:08:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa