Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolvadin Eğitim Bir-Sen Şubesi'nden birlik ve beraberlik yemeği

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Kuzu

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Bolvadin Şubesi tarafından üyelerin katılımı ile birlik beraberlik yemeği düzenlendi.

        Bolvadin Alkoloid Fabrikasi salonunda gerçekleştirilen etkinliğe sendika üyelerinin yanı sıra ilçe protokol üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Programda bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Bolvadin Şube Başkanı İbrahim Badak, etkinliği birliğin gücü ve beraberliğin bereketini pekiştirmek amacıyla yapıldığını ifade etti. Badak, "Kurucumuz merhum Mehmet Akif İnan ve arkadaşlarının teşkilatımızı sadece basit sendikal amaçlarla değil; hem uhrevi amaçların hem de dünyevi gayretlerinin gerçekleşmesini sağlayacak bir vasıta olarak kurduklarını son derece iyi biliyoruz. Tüm dünya mazlumlarının ümidi olan bu milletin sırtında ne büyük bir yük taşıdığını ve bu yükün ancak ve ancak birlikte ve beraber taşınacağını bizler en güzel şekilde idrak ettik. Çünkü ayrılıkta gazabın ve birlikte rahmetin olacağının müjdesini de tehdidini birlikte yaşadık. Biz idealleri olan, medeniyetimizin yeniden ihya ve inşası için söyleyecek sözü ve gücü olan, gücünü ve birikimini teşkilatlarından alan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Milletin ve devletin bekası için kapı kapı dolaşıp halkımıza bu mücadeleyi anlatacağız. Çünkü biz 15 Temmuz'da bir kere daha anladık ki bu mücadele 1071'de Malazgirt Ova'sında iki ordunun karşı karşıya geldiği ve mücadelenin hala da sürdüğü savaşın bir tarafıyız. Biz Hak'tan yana, hak olandan yana tarafız. Biz İbrahim'in ateşine su taşıyanlardan yanayız. Genel Başkanımız Ali Yalçın'ın dediği gibi '15 Temmuz'un nöbetçisi, 16 Nisan'ın Evet'çisiyiz" diye konuştu.

        (MK-GC-

        05.04.2017 14:00:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa