Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta "Her Sokak Aydınlık" projesi

        - ÇEDAŞ İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün:

        - "2017 yılı içerisinde yapacağımız bakım çalışmaları ile yanmayan sokak lambası kalmayacak şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz"

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - ÇEDAŞ İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün, Tokat'ta 'Her Sokak Aydınlık' projesi kapsamında 2017 yılı içerisinde yapılacak olan bakım çalışmalarıyla yanmayan sokak lambası kalmayacağını söyledi.

        Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), Tokat'ta yerel yönetimlerle işbirliği ve koordinasyonu artırarak yatırımlarda ve saha planlamalarında daha etkin olmayı ve tüketici memnuniyeti çıtasını üst noktalara taşımayı hedefliyor. Bu kapsamda ÇEDAŞ Tokat İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün, Artova ilçesindeki yerel yöneticilerle bir araya geldi. ÇEDAŞ Tokat İl İşletme binasında gerçekleşen toplantıya Artova Belediye Başkanı Lütfi Yalçın, AK Parti Artova İlçe Başkanı Hasan Kaya Erözdemir ile ilçeye bağlı merkez ve köy muhtarları katıldı. İlçede yaşanan elektrik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda yerel yönetimlerin talep ve önerileri dinlendi.

        ÇEDAŞ'ın 2016 yılında Artova ilçesine yaptığı yatırımları hatırlatan ÇEDAŞ İl İşletme Müdürü Muhammed Akif Ertüzün, 2017 yılında yapılacak yatırım ve bakım çalışmaları ile ilgili de bilgiler verdi. ÇEDAŞ'ın özelleştirme sürecinden itibaren yaptığı çalışmalar ile birlikte elektrik kesinti süresini minimize ederek 21 dağıtım şirketi içinde lider konuma geldiğini ifade eden Ertüzün, 2016 yılında Artova dağıtım merkezinin yenilenmesi ile birlikte ilçe merkezinde enerji kalitesinde büyük bir iyileşme olduğunu söyledi.

        'Her Sokak Aydınlık' projesi kapsamında ÇEDAŞ'ın 2017 yılında Artova'da çalışmalara ara vermeden devam edeceğini aktaran Ertüzün, "Saha planlamalarımızda ve çalışmalarımızda tüketicilerimizin fahri temsilcisi konumunda olan muhtarlarımızın taleplerine öncelik veriyoruz. Bize gelen talepler arasında genellikle aydınlatma konusunu ön plana çıkıyor. 2017 yılı bakım onarım programı kapsamında ekiplerimiz şu an sahada aktif olarak görev yapıyor. Bu kapsamda ekiplerimiz özellikle kırsal bölgelerde aydınlatmalar ile ilgili yoğun bir mesai harcıyor. 2017 yılı içerisinde yapacağımız bakım çalışmaları ile yanmayan sokak lambası kalmayacak şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

        (Nİ-GF-Y)

        05.04.2017 13:45:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa