Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çelebi: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ümmetin son kalesidir ve bizim bu kaleye sahip çıkmamız lazım"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - 24. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ümmetin son kalesidir ve bizim bu kaleye sahip çıkmamız lazım" dedi.

        Çelebi, Hamur, Tutak, Eleşkirt ve Patnos ilçelerinde Referandum çalışmaları kapsamında STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        15 Temmuz'u hep birlikte yaşadıklarını belirten Çelebi, "Türk'ü, Kürdü, Lazı, Çerkez'i ve Arabı. Batarsak hepimiz batarız. Başka bir Türkiye yok. O yüzden her zaman diyoruz ki; oyun çok büyük. Hep birlikte bu oyunu bozmamız lazım. 16 Nisan'da 'Evet' diyerek bu büyük oyunu bozalım" dedi.

        16 Nisan'da Ağrılıların evet diyerek kendi geleceklerine sahip çıkacaklarını söyleyen Çelebi,"Ağrı önemli yatırımlar aldı. Yatırımların ilimizde devamı için ülkemizde istikrarın olması gerekiyor. Evet olarak atacağımız her oy, bu ülkeye güven ve istikrar sağlayacak. Ayrıca Ağrı'nın bu yatırımlar dolayısı ile Sayın Cumhurbaşkanına bir vefa borcu var. Ağrı halkı vefalı bir halktır. Ağrılılar da bu vefayı gösterecektir. 16 Nisan bir seçim değildir. 16 Nisan'da partilere oy vermeyeceğiz. 16 Nisan'da kendi geleceğimize oy vereceğiz. Bu sebeple kendimize 'Evet', geleceğimize 'Evet' demenizi bekliyorum. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti ümmetin son kalesidir ve bizim bu kaleye sahip çıkmamız lazım" dedi.

        (AG-AA-Y)

        04.04.2017 12:40:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa