Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Milletvekili Açıkgöz, "16 Nisan'dan sonra daha güzel bir Türkiye olacak" dedi

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalarına Hacıbektaş ilçesi ile devam etti.

        AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz referandum çalışmalarına Hacıbektaş ilçesi ve köylerinde yapmış olduğu ziyaretler ile devam etti. Açıkgöz "16 Nisan'dan sonra ne olacak?" diyorlar. Daha güzel bir Türkiye olacak. Millet egemenliği hâkim olacak, evet ile milletimiz kazanacak dedi. Açıkgöz, "AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığımızla, hemşerilerimizle bir aradayız. Güven ve istikrarın kalıcı hale gelmesiyle beraber belirsizlikler ortadan kalkıyor. Ekonomimiz büyüyecek. 14 yıldır AK Parti iktidarıyla vatandaşlarımız refah ve kalkınmadan daha fazla pay alıyor. Yeni sistemle dev projeler hayata geçecek. AK Parti iktidarları döneminde birçok demokratik reform gerçekleştirdik ve vesayet odaklarıyla da etkin bir mücadele gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile rejim değil, sistem değişiyor. Üniter yapımız güvence altına alınıyor, Cumhuriyetimiz güçleniyor. Mesele memleket meselesidir, mesele aydınlık yarınlarımız meselesidir. Bir olacağız, beraber olacağız, birlikte Türkiye olacağız. "16 Nisan'dan sonra ne olacak?" diyorlar. Daha güzel bir Türkiye olacak. Millet egemenliği hâkim olacak, evet ile milletimiz kazanacak" şeklinde konuştu.

        (COŞ-AÖ-Y)

        02.04.2017 13:35:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa