Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Milli Eğitim Müdürleri ESOGÜ'de mezuniyet cübbesi giydi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Yönetimi Bilim Dalı'nda tezsiz yüksek lisanslarını tamamlayan Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri mezuniyet cübbelerini giydi.

        Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Pehlivan, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez, Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan ve Mihalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Şahin, Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen törenle cübbelerini giyerek diplomalarını aldılar. Törende konuşan ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Birdane, üniversite olarak Milli Eğitim camiasında üst düzey görevlerde bulunan eğitim yöneticilerine böyle bir takdimde bulunmaktan dolayı çok memnun olduklarını ve iftihar ettiklerini belirtti.

        ESOGÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Eyüp Artvinli, yapılan diploma töreninin eğitim alanında işin teori ve pratiğini yürütenlerin işbirliği ile sahada çalışan öğretmenlerin lisansüstü eğitime teşvik edilmesi açısından güzel bir örnek olduğunu söyledi. Doç. Dr. Eyüp Artvinli, ESOGÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki işbirliğinin artarak devam etmesini dilerken, mezuniyetleri ve başarılarından dolayı İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri'ni kutladı.

        ESOGÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Yücel, fakültesi adına Eğitim Bilimleri Enstitüsü'ne teşekkür ederken, iki birimin işbirliği içinde Milli Eğitim camiasına katkı sunmaya devam ettiklerini belirtti. Prof. Dr. Cemil Yücel İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri'nin bu çalışmalarıyla öğretmenlere çok güzel birer örnek olduklarını ifade etti.

        Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, öğretmenlere her zaman kendilerini "yinelemeleri" değil, "yenilemeleri" çağrısında bulunduklarını belirterek, hem kendilerini geliştirme hem de öğretmenlere rol-model olma adına böyle bir çabaya girdiklerini ifade etti. Önümüzdeki dönemde mesleki doktora programlarının da tesis edilmesini heyecanla beklediklerini belirten Necmi Özen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ESOGÜ'yü dost, yol gösterici ve rehber bir kurum olarak her zaman yanlarında hissettiğini ve bundan sonra da hissetmek istediğini söyledi ve işbirlikleri için kendilerine teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından mezunlara cübbelerinin giydirilmesi ve diplomalarının takdim edilmesiyle tören sona erdi.

        (MSY-MET-Y)

        31.03.2017 15:55:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa