Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu okulun boyasını öğretmenler ve öğrenciler yapıyor

        (Fotoğraflı)

        RİZE (İHA) - Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri dersten artan zamanlarında ve hafta sonlarında okulun boya, badana ve eksikliklerinin tamamlanmaya çalışıyor.

        Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri derslerden sonra okulun boya işlerini yapıyor. Öğrencilerin daha temiz ortamda eğitim görmeleri için çaba harcayan öğretmenler, temin ettikleri boya ve fırçalar ile sınıflarda, okulun dış çevre duvarı ile korkuluk kısmını boyuyor. Üstlerinin kirlenmesine aldırış etmeden boya yaparak, okulun daha sağlıklı ve güzel görünmesine katkı sunan Müdür Yardımcısı İbrahim Akyel, boş zamanlarını ve öğlen izinlerini okulda çalışarak değerlendirdiklerini belirterek, "Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri olarak her ders sonu boş vakitlerimizi bu şekilde değerlendiriyoruz. Daha güzel bir şekilde okulumuzu eğitim alabilecek bir şekle getirebilmek için eksiklerimizi ve ihtiyaçlarımızı İlçe Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzden temin ederek tamamlıyoruz. Yani amacımız daha güzel bir eğitim ortamı oluşturmak. Bu yüzden hep birlikte el ele vermiş bir şekilde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

        (CK-ÖS-Y)

        31.03.2017 11:28:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa