Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Valisi Canbolat Seydişehir'de

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Valisi Yakup Canbolat, bir dizi inceleme ve görüşme yapmak üzere Seydişehir ilçesini ziyaret etti.

        Konya Valisi Yakup Canbolut, istek ve talepleri değerlendirmek üzere Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Seydişehir ve Derebucak muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Canbolat, daha sonra Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

        Burada bir açıklama yapan Vali Canbolat, "Muhtarlar toplantısı kapsamında Seydişehir ilçemize geldik. Bu tür toplantılarımızı ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizdeki sorunların neler olduğu ve nasıl çözüm üretilebileceği konularında değerlendirmeler yaptık. Bizim açımızdan olumluydu, Seydişehir ve Derebucak ilçelerimizin sorunlarını yerinde tespit edip bu sorunları raporlayacağız. Çözebileceklerimizi çözüp, çözemeyeceklerimizi de gerekli makamlara ileteceğiz. Bu düşüncelerle İlçe belediye başkanlarımıza, ilçe kaymakamımıza bana eşlik ettikleri için teşekkür ederim" dedi.

        Başkan Tutal ise, "Konya Valimiz Yakup Canbolat'a ilçemize gelerek ilçemizle ilgili sorunlarımızı dinleyip değerlendirmede bulundukları için şahsım ve şehrim adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de sayın valimizle istişarelerde bulunarak Seydişehir ilçemizin sorunlarına çözüm aramaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (US-AH-Y)

        31.03.2017 11:22:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa