Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yazıcı'dan 'Güçlü Türkiye' mesajı

        (Fotoğraflı)

        Güler Kavak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Manyas ve Gönen ilçelerine yeni atanan kaymakamları ziyaret ederek ilçelerde temaslarda bulundu. Milletçe dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğunu kaydeden Vali Yazıcı, güçlü Türkiye mesajı verdi.

        Vali Ersin Yazıcı, Manyas ve Gönen Kaymakamlıklarını ziyaret ederek, göreve yeni başlayan Kaymakamlar Faruk Bekarlar ile İlyas Öztürk'e başarılar diledi. Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesine istinaden Gönen'e atanan Faruk Bekarlar'ı ve Manyas Kaymakamı İlyas Öztürk'ü makamlarında ziyaret ederek hoş geldin diyen Vali Yazıcı, Kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Kaymakamlar ise nezaketinden dolayı Vali Yazıcı'ya şükranlarını sunarak Manyas ve Gönen'deki çalışmalarla ilgili Vali Yazıcı'ya bilgi verdiler.

        Her zaman yardıma muhtaç olanlara yardım etmelerini Kaymakamlara söyleyen Vali Yazıcı, eğitime önem verilmesini isteyerek, "Bizler vatandaşımızın hizmetkarıyız. Bizler vatandaşımız için varız. Milletimizle sürekli iç içeyiz. Vatandaşlarımızla aramıza hiçbir zaman mesafe koymuyoruz. Halkımıza yaptığımız hizmetle varlığımız tescillenir. "dedi. "Biz hizmet için varız" diyen Vali Yazıcı, "Biz Balıkesir ailesi olarak bütünüz. Balıkesir'de birinizin derdi hepimizin derdi. Başarı tek kişinin başarısı değildir. Başarı ekip başarısıdır" diye konuştu.

        Tüm kamu birimlerinde çalışanlardan özverili ve gayretli bir şekilde işlerini en güzel şekilde yerine getirerek kamu hizmetinin aksatılmadan yürütülmesini isteyen Vali Yazıcı, ilçenin mevcut durumu, sıkıntıları ve ilçedeki yatırımların son durumlarını görmek için ilçeleri ziyaret ettiğini ve etmeye devam edeceğini söyledi.

        Kamu çalışanlarından kendilerini her alanda geliştirmelerini ve yenilemelerini, elde ettikleri birikimleri vatandaşlara hizmet etme noktasında harcamalarını söyleyen Vali Yazıcı, "Milletimizin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Allah'ın izniyle biz birbirimize sımsıkı sarıldıkça sorunlar bizim için hiç önemli değil. Milletin birliğe, beraberliğe ve dayanışmaya her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. Bizlerin yapması gereken de şehitlerimizin verdiği mücadeleye yakışır şekilde, her zamankinden daha fazla çalışmak ve üretmektir. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Türkiye'yi çok daha güçlü hale getirmek zorundayız."dedi.

        (BD-

        29.03.2017 08:43:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa