Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay Genel Başkan vekili Ercan Tan Kırşehir'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - Kızılay Genel Başkan vekili Ercan Tan, Kırşehir'e gelerek ziyaretlerde bulundu.

        Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Kızılay Boztepe Şubesi İstişare Kurulu Üyesi ve Kızılay Gönüllü Avukatı Kayhan Kurt, Genel Başkan Yardımcısının ziyaret programına dair şu açıklamalarda bulundu:

        "Genel Başkan Yardımcımız Ercan Tan'ın Kırşehir'de ziyaretleri oldukça olumlu geçti. Genel Başkan Yardımcımız Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde ki Kızılay butiğini gezmiş oradan sosyal işler daire başkanı Süleyman Çelik ve Rektör Yardımcısı Mustafa Kurt ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

        Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Tan, burada gazilerimizle Kızılay faaliyetleri hakkında fikir alış-verişinde bulundu.

        Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş'a taziye ziyaretinde bulunan Tan ve Kırşehir Boztepe Şubesi üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi."

        (EÖ-SK)

        28.03.2017 13:42:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa