Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali halkın arasında

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, mahallelerde doğrudan vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dinlemek amacıyla başlatılan 'Halk Buluşması'nın ikincisi Gülyalı ilçesinin Taşlıçay Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

        Taşlıçay Mahallesi'nde, gerçekleştirilen 'Halk Buluşması'na, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı ve Gülyalı Kaymakamı Mehmet Erhan Türker, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Yılmaz, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Öztürk, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık, İl Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla, Taşlıçay Mahallesi Muhtarı Coşkun Bülbül, Gülyalı ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

        'Halk Buluşması' etkinliğinin başlangıcında bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ve Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) sayesinde vatandaşın her türlü dilek, istek ve şikayetlerinin değerlendirilerek ilgili mercilere gönderildiğinin altını çizerek şunları söyledi: "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bizi dönem dönem toplayarak çeşitli talimatlar veriyor. Allah bize bu görevi kısmet etti, vatandaşlarımızla buluşmak için buralara kadar geldik. Memleketin her türlü sorunu için çalışıyoruz. Hz. Ömer'in 'Dicle kenarında bir koyunu kurt kapsa, Allah hesabını benden sorar' dediği gibi, bizler de vatandaşların isteklerini omuzlarımızda taşıyoruz. Biz hizmet için buradayız. Bizim buraya gelişimizin nedeni, değerli halkımızın, vatandaşlarımızın bizi yakından görmesi, bizim de onlar gibi köy kökenli evlatları ve kardeşleri olduğumuzun bilincinden olmalarıdır. Bize bir sorun iletmek istediklerinde çekinmeden gelmeleri, kapımızın her zaman açık olduğunu da kendilerine iletilmesini de hedefliyor. İllaki vatandaşın problemini halk toplantısında dinleyeceğiz diye de bir şey yok. Bizim kapımız 24 saat açık her zaman gelebilirler iletebilirler."

        Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen de yaptığı konuşmada, "Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'nun böyle güzel bir günde bu toplantıyı gerçekleştiriyor olması bizleri son derece onurlandırdı" diye konuştu.

        Toplantının Taşlıçay'da yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Mahalle Muhtarı Coşkun Bülbül, "Mahallemiz sahile 3, şehir merkezine 15, ilçemize ise 5 km'dir. Nüfusu 600 olan mahallemizde 320 hane mevcut. Mahalle yollarımız beton. Sadece yaz aylarında su sıkıntısı yaşıyoruz" dedi.

        Konuşmaların ardından, vatandaşların problemlerini, şikayetlerini, taleplerini ve önerilerini dinleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, yetkiler çerçevesinde vatandaşın sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ifade etti. Valilik kapılarının herkese açık olduğunu belirten Balkanlıoğlu, bu tür toplantılarında devam edeceğini sözlerine ekledi.

        (MAK-SLH-Y)

        24.03.2017 17:56:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa