Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'li kadınlar hem fidan dağıttı hem broşür

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları üyeleri Orman Haftası nedeniyle vatandaşlara bin 500 adet fıstık çamı fidanı dağıttı.

        AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları tarafından Kent Meydanına açılan stantta vatandaşlara bin 500 adet fıstık çamı fidanı dağıtıldı. Fidan dağıtım törenine AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Emine Uysal, yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Çiçek ve AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Genel Başkan Yardımcısı Büşra Ergenç katıldı.

        Orman Haftası nedeniyle fıstık çamı fidanı dağıttıklarını belirten AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, "Orman Haftası nedeniyle kalıcı bir eser bırakmak için temin ettiğimiz bin 500 adet fıstık çamı ile birlikte 'Evet' gazetesi ve broşürlerimizi vatandaşlarımıza verdik. İlgi oldukça yoğun oldu. Kısa sürede fıstık çam fidanları tükendi." dedi.

        Öte yandan AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Genel Başkan Yardımcısı Büşra Ergenç ise şunları söyledi: "Sarıgöl İlçe Kadın Kollarımızın etkinliği gerçekten çok ilginç. Hem Orman Haftasını kutlamaları, hem de 'Evet' gazetesi ve broşürleri dağıtmaları etkili bir faaliyet oldu. İlçe Kadın Kollarımız Başkanı Emine Uysal'ı kutlarım."

        Açılan standa vatandaşlar büyük ilgi gösterirken fıstık çamı fidanları kısa sürede bitti.

        (VS-SC)

        24.03.2017 16:36:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa