Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Çavuşoğlu'ndan Turizm Fakültesine kadro ve bölüm müjdesi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Akdeniz Üniversitesine bağlı Manavgat Turizm Fakültesinin kadroları ve bölüm kuruluşlarının Yüksek Öğrenim Kurumu'ndan (YÖK) geçtiğini bildirdi.

        Akdeniz Üniversitesine bağlı Manavgat Turizm Fakültesinin kadroları ve bölüm kuruluşları YÖK genel kurulundan geçti. YÖK kararını paylaşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "MATSO tarafından inşa edilerek hizmete sunulan Manavgat Turizm Fakültesi'nde Turizm Rehberliği ve Rekreasyon Yönetimi Bölümleri için 3 Yardımcı Doçent ve 1 Profesör kadrosu YÖK'te bu hafta yapılan toplantıda uygun görüldü. İlgili bölümlere öğrenci alınabilmesi için öğretim üyelerinin atanma sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Bu süreç bizim için yeterli olamayacağından dolayı YÖK'ten Bakanlık aracılığı ile ekstra süre talep edeceğiz. Bu şekilde 2017-2018 kataloğunda yer almamız mümkün olabilecektir" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.03.2017 16:22:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa