Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerden anlamlı kutlama

        - Miniklerin gösterileri büyük ilgi gördü

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Seyrantepe Aile Merkezi'nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 'Yaşlılar Haftası' kapsamında etkinlik düzenledi. Minikler, gösterileriyle yaşlılardan tam not aldı.

        18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Aile Merkezi'nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri etkinlik gerçekleştirdi. Yaşlılar Haftası kapsamında anasınıfı öğrencileri tarafından sahnelenen ve yaşlılara saygı-sevgi duyulması gerektiğini anlatan gösteri büyük beğeni kazandı. Minikler, yaşlılara nasıl davranılması konusunda bilinçlendirildi.

        Miniklerimizi bilinçlendirmek istedik

        Düzenlenen etkinliğe ilişkin konuşan Seyrantepe Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Aynur Erdeğer, "Bugün minik öğrencilerimizi yaşlılar hakkında bilinçlendirmek için bir gösteri hazırladık. Çocuklarımıza, yaşlılara karşı saygı duyulması gerektiğini, yaşlıları sevmeleri gerektiği anlattık. Miniklerimiz, çok güzel bir şekilde gösterilerini sundu. Gösteri çok beğenildi. Bize sunduğu imkanlar için Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

        Etkinliğe katılan öğrenci velileri ve yaşlılar, bu tür etkinliklerin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Çocukların erken yaşta önemli bilgiler edindiklerine dikkat çeken veliler, bu durumun memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

        (SD-Y)

        24.03.2017 14:34:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa