Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrencileri sevindirdiler

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Malatya'nın Darende ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Darende Kadınlar Derneği tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

        Gezi Tanıtım Kulübünün düzenlediği okul gezileri kapsamında Yavuzlar Mahallesi İlkokulu ziyaret etildi. Ziyarette öğrencilere elbise ve ayakkabı hediye edilirken Dernek Başkanı Nuray Ateş, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köy okullarını ziyaret ettiklerini ve öğrencilere hediyeler verdiklerini söyledi.

        Amaçlarının minik öğrencileri bir nebzede olsa sevindirmek olduğunu ifade eden Ateş, "Hepsi büyüdüklerinde inşallah ülkemize hayırlı birer evlat olacaklar ve güzel işlere imza atacaklar. Bizimde bunda bir katkımız olsun dedik" ifadelerine yer verdi.

        Ziyarete Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Darende Kadınlar Derneği Başkanı Nuray ateş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Ölçer'de katıldı.

        (HU-SD-Y)

        24.03.2017 12:50:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa