Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçi protokolü güreşe davet etti

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa protokolünü ziyaret ederek bu yıl 9 Nisan Pazar günü ikincisi gerçekleştirilecek olan Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali'ne davet etti.

        Bu yıl 9 Nisan'da düzenlenecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali öncesi protokol üyelerini ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, güreşin simgesi kırmızı dipli mumla protokolü festivale davet etti. Başkan Çerçi'ye ziyaretlerde Yuntdağı Güreş Festivali Komite Başkanı Necip Denktaş, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve Yuntdağı Güreş Festivali Ağası Murat Coşkun eşlik etti. İlk olarak Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek'le bir araya gelen Başkan Çerçi ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Manisa Anayasal Düzeni Koruma Terör ve Örgütlü Suçlar Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy, Manisa Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu ziyaret etti.

        300 pehlivan er meydanına çıkacak

        Bu yıl organizasyonda yeni düzenlemelere gittiklerini aktaran Belediye Başkanı Çerçi, "Hem ata sporumuz güreşe olan ilgiyi arttırmak hem de ilçemizde bu spor dalını geliştirmek amacıyla bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz Yuntdağı Yağlı Güreş Festivalimizi bu yıl 9 Nisan'da yapacağız. Ortaköy Mesire Alanında düzenleyeceğimiz; ülke genelinden 40'ı başpehlivan olmak üzere 300 güreşçimizin katılacak. Festivalimizde protokol üyelerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız." dedi.

        (SC-Y)

        24.03.2017 11:42:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa