Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Feke asfalt üretim şantiyesi açıldı

        - Sözlü: "Tüm ilçelerimizde eşit ölçüde çalışıyor, halkımıza hizmet ediyoruz"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'nın Feke ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünde gerçekleşen açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, insana hizmet etmekten dolayı bahtiyar olduğunu vurgularken, "Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm ilçelerimizde eşit ölçüde çalışıyor, halkımıza hizmet ediyoruz" dedi.

        Feke'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünde Adana Büyükşehir Belediyesi ve Feke Belediyesi iş birliği ile Feke Asfalt Üretim Şantiyesi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP'li İlçe Belediye Başkanları, Feke ilçesi mahalle muhtarları ve Feke halkı katıldı.

        Açılışta konuşan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Feke'nin yıllarca unutulmuş bir ilçe olduğunu ancak Hüseyin Sözlü'nün göreve gelmesinden bu yana ilçenin hizmetle tanıştığını belirtti ve Başkan Sözlü'ye Feke'ye verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

        "Türkiye başı dik sırtı pek insanların ülkesi olmalı"

        Açılışta konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, fikir namusu olan yerel yönetici olarak görev süresi olan 5 yılın hakkını vermek adına halka hizmet ettiğini ifade etti. Önceliklerinin iyi bir insan olmak olduğunu belirten Sözlü, "Herkes kapısının önünü süpürürse dünya tertemiz bir yer olurmuş. Bizler de memleketimizde, Adanamızda, Adanamızın ilçelerinde sürdürdüğümüz hizmetlerle ülkemizin gelişimine katkı sunmaya çalışıyoruz. Ülkemiz başı dik, sırtı pek insanların ülkesi olmalı, kafasına esen ambargo koyacak durumda olmamalı. İçerdeki birliğimizi tesis edersek iç sorunlarımız da çözümlenecek, kalkınmamız için alt yapı oluşacaktır" dedi.

        "Siyasi parti ayrımı gözetmiyor, güç birliği ile çalışıyoruz"

        Hiç bir siyasi kaygı içerisinde olmadıklarını vurgulayan Başkan Sözlü, insana hizmet etmenin Türkiye için gerekli olduğunu bildiğini belirtirken, "Feke'de, Saimbeyli'de, bu ilçelerimizdeki partilimiz olan belediye başkanlarımızla nasıl çalışıyorsak Tufanbeyli'de de aynı ölçüde çalışıyoruz. Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin belediye başkanlarımızla iş birliği içerisindeyiz. Kentimize hizmet noktasında kolektif bir ruhla çalışıyoruz" diye konuştu.

        Asfalt üretim şantiyesinin açılış töreninin ardından Başkan Sözlü, Feke'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü münasebetiyle Feke Stadyumu'nda düzenlenen Ankaralı Ayşe konserine katıldı.

        (ADN-Y)

        23.03.2017 12:52:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa