Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurevi sakinleri Highway'de gönüllerince eğlendi

        (Fotoğraflı)

        Bülent Velioğlu

        BOLU (İHA) - Bolu Dağı'nda bulunan Avrupa'nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Dr. M. Arif Tuncer ve AVM yöneticileri Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevindeki yaşlıları alışveriş merkezinde misafir ettiler. Canlı müzik eşliğinde gönüllerinde eğlenen huzurevi sakinleri keyifli bir gün yaşadılar.

        Bolu ekonomisine katkısıyla binden fazla kişiye istihdam sağlanan Bolu Dağı'ndaki Highway Outlet Alışveriş Merkezi, diğer yandan da sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Alışveriş merkezinin Genel Müdürü Dr. M. Arif Tuncer, ve AVM yöneticileri Yaşlılar Haftası nedeniyle İzzet Baysal Huzurevi'nde kalan 60 yaşlıyı AVM'de misafir etti.

        İlk olarak alışveriş merkezinde bulunan restoranda yemek yiyen huzurevi sakinler, daha sonra kendileri için hazırlanan eğlencede müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Müziklerle coşan yaşlılar, bilorda ve bowling oynayarak da stres attılar. Yaklaşık 2 saat boyunca keyifli dakikalar geçiren huzurevi sakinleri AVM Genel Müdürü Dr. M. Arif Tuncer ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiler.

        (BV-İÇ)

        23.03.2017 12:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa