Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avrupa'ya tepki olarak yatırımlarını Türk devletlerine kaydırdılar

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Solak

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Türkiye'nin dört bölgesinde temsilciliği olan Gayrimenkulcu.com, Avrupa ile Türkiye arasında yaşanan gerginlikten dolayı Avrupa'daki yatırımlarını Türk devletlerine kaydırma kararı aldı.

        İstanbul Beylikdüzü'nde 2014 yılında arge çalışmalarına başlayan gayrimenkulcu.com 2016 yılından bu yana Akdeniz, Karadeniz, Ege ve Trakya bölge temsilcilikleriyle beraber Türkiye'nin bütün şehrinde çalışmalarını sürdürüyor.

        Türkiye genelinde uygun ve kaliteli fiyatlarıyla gayrimenkul sektörüne yön verdiklerini söyleyen şirket genel müdürü Osman Erkan, "Bizim amacımız diğer alım satım portallarındaki kafa karışıklığını gidermek. Bir kişi gayrimenkul alacaksa ilk bakacağı adres biz olmalıyız. Biz Türkiye genelinde uygun ve kaliteli fiyatlarımızla gayrimenkul sektörüne yön veriyoruz. Arsa, konut ya da emlak kiralamak isteyen, satın almak isteyen vatandaşlarımızın bir tıkla yanı başındayız. Site üzerindeki telefon numaralarından kiralık ve satılık ilanlarımıza ulaşabilirler. Bizim şu anda 1792 kurumsal abonemiz 96 binde ilanımız var. Bizim portalımız Türkiye'nin sadece gayrimenkulle ilgilenip kaliteli ve uygun olan tek portalıdır" dedi.

        Konuşmasının devamında Avrupa ülkeleriyle Türkiye'nin arasındaki gerginlikten dolayı tepki olarak Avrupa'ya yapılacak yatırımları geri çekip bu yatırımları Türkiye'de yapılacak projelerine aktaracaklarını söyleyen Erkan, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza, yanındaki koruma polislerine ve orada yaşayan Türklere yapılan bu saldırıya kayıtsız kalamayız. Dışişleri Bakanımızın Uçağının dahi indirilmemesine kayıtsız kalamayız. Biz Avrupalılar para kazanacağına Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan soydaşlarımız para kazansız istiyoruz. Bu yüzden de Avrupa da ki bütün yatırımlarımızı geri çektik. Avrupa da yapacağımız projelerimizi ve arge çalışmalarımızı durdurduk. Biz Avrupa da yapacağımız işlere aktaracağımız fonumuzu Türk Cumhuriyetlerine aktarmaya karar verdik. Çok yakında Türk Cumhuriyetlerinde de bölge müdürlüklerimizi kurup soydaşlarımızı gayrimenkulcu.com ile buluşturacağız" diye konuştu.

        (CGR-Y)

        22.03.2017 11:36:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa