Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizre Devlet Hastanesinde çocuklara özel yenilik

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi çocukların doktora ve hastaneye gelmekten korkmasını önlemek amacıyla hayırsever iş adamlarının desteği ile çocuklara özel bir yenilik yaptı. Çocuk poliklinikleri, servisleri ve tedavi edildiği odaların kapıları çizgi film karakterleriyle kaplandı.

        Hastane Başhekimi Op. Dr Mehmet Hidayetullah Erzen ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Başhemşire Ebru Yılmaz'ın çocuklara yönelik geliştirdiği proje kapsamında, çocukların doktordan ve hastaneden korkmasını önlemek ve hastaneyi çocuklara sevdirmek amacıyla, çocuk poliklinikleri, servisleri ve tedavi edildikleri odaların kapıları çizgi film karakterleriyle kaplandı. Başhekim Erzen, "Buradaki amacımız, çocuklarımızın doktorları ve hastaneyi sevmelerini ve çocuklarımızın hastaneye ağlayarak değil, gülerek gelmelerini sağlamaktır. Bu anlamda bu projeye destek veren bütün hayırsever işadamlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

        (AY-MP-Y)

        20.03.2017 17:55:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa