Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emlak sektörüne dev adım

        - Gayrimenkulcu.com şirketi 95 bini geçen ilan sayısıyla üye sayısını bin 788'e çıkardı

        (Fotoğraflı)

        Muhammet Özer

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta temeli atılan Gayrimenkulcu.com emlak sitesinin adım adım büyüdüğünü ifade eden Şirket Genel Müdürü Osman Erkan, Akdeniz, Karadeniz, Ege ve Trakya bölge müdürlükleriyle birlikte 95 bini aşan ilan servisiyle vatandaşlara hizmet verdikleri söyledi.

        Gösterilen ilgi alaka karşısında memnuniyetlerini dile getiren Erkan, emlak sektöründe yeni yazılımları sayesinde ev sahiplerinin ve vatandaşların çok daha kolay faaliyetlerini yürütebileceklerini kaydetti.

        Türkiye'de gayrimenkul sektöründe en kaliteli hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Erkan, Çanakkale zaferinin Dünya devletlerinin Türkiye karşısında tarihi hezimetlerinin bir figürü olduğunu, kendilerinin de bu anlayışla hareket ettiklerini dile getirdi.

        Erkan, konuşmasının sonunda; "Bugün, haksız düşman saldırılarına tam 253 bin askerimizi şehit verdiğimiz, ancak tarihe altın harflerle 'Çanakkale geçilmez' sözünü yazdığımız zaferimizi kutluyoruz. Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü anısına tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

        (OZR-Y)

        18.03.2017 18:41:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa