Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ilgaz'da şehitler için mevlit okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Recep Doğru

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitler Mevlid-i Şerif okunarak ve cami cematine çorba ikram edildi.

        Ilgaz Müftülüğü ve Ilgaz Din Görevlileri Derneği tarafından sabah namazına müteakip düzenlenen mevlit programına Ilgaz Müftüsü Bayram Çelik, ilçe de görev yapan din görevliler ve vatandaşlar katıldı.

        Ilgaz Din Görevlileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sait İpekoğlu, "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü nedeniyle mevlit okutuyoruz. Ayrıca ülke genelinde tüm şehitler için okunan 250 bin hatime katkı olarak 300 hatim okuttuk. Çanakkale ve tüm şehitlerimizi ebediyete intikal eden kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.

        (RD-BÖ)

        18.03.2017 15:21:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa