Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldızeli'nde Çanakkale Şehitleri anıldı

        (Fotoğraflı)

        Serhat Yılmazer

        SİVAS (İHA) - Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

        Okulun Konferans salonunda düzenlenen şehitleri anma programına Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin, Müdür Yrd. Doc. Dr. Sultan Erkan Kariper ile çok sayıda öğretim görevlisi ve öğrenci katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu .

        Katılımcılara izletilen Çanakkale anıları adlı sinevizyon gösterisinde duygu dolu anlar yaşandı. Program öğretim görevlisi Alper Eyinç ve öğrencilerinin seslendirdiği Çanakkale türküleri müzik dinletisiyle son buldu. Kaymakam Hakan Keskin programda emeği geçenlere teşekkür etti .

        (UY-Y-)

        17.03.2017 16:51:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa