Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincik ilçesine iki Uzman Doktor atandı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Erkut

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Sincik İlçe Devlet Hastanesine iki ana branşta uzman hekim atamasının yapıldığını, kadın doğum servisinin hizmete girdiğini söyledi.

        Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, beraberinde İdari Hizmetler Daire Başkanı Osman Aydın, Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Op.Dr.Cengiz Yorulmaz ve Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Abdulkadir Dost ile birlikte Sincik İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

        Yaklaşık bir yıl önce hizmete giren hastane binasının eksikliklerini yerinde tespit eden Erdoğan Öz ve beraberindekiler, hastanenin faaliyetleri hakkında Başhekim Ramazan Sarıgül ve Hastane Müdürü Yusuf Demir'den bilgi aldı.

        Genel Sekreter Erdoğan Öz yaptığı açıklamada, "Yaklaşık bir yıl önce hizmete giren Sincik İlçe Devlet Hastanesi ilk açıldığı günden beri halkımıza sunduğumuz hizmet kalitesini artırmak için burada çalışan arkadaşlarımız ciddi emek verdiler. Mali olarak bağlı olduğu Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Abdulkadir Dost ciddi destek verdiler, hepsine teşekkür ediyorum. Burada görev yapan arkadaşlarımız halkımıza daha iyi hizmet vermek için uğraşıyorlar. Bizde onlara gerekli desteği vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Şuanda bu hastanemizde hemen hemen tün tetkikler yapılabiliyor. Bazı tetkikler Kahta Devlet Hastanesine gönderilerek orda yapılıp sonuçlar burada bilgisayar üzerinden görülebiliyor. Ultrasonumuz hizmette, dişte panoramik diş cihazımız hizmet veriyor. Hemen her türlü tesisatımız burada mevcut, hasta yatırılarak takip edilebilen bir entegre hastanemiz, bu bizi gerçekten gururlandırıyor. Yakın bir süre içerisinde Sincik Devlet Hastanesinde 1 dahiliye, 1 aile hekimi uzmanımız göreve başlayarak halkımıza hizmet verecek. Ayrıca başhekimimiz ile şimdi istişarede bulunduk çok ciddi sıkıntılı olmayan doğum hastaları da burada doğum yapmaları inşallah sağlanacak.

        Ayrıca yaptığımız istişareler neticesinde yakın bir zamanda Sincik ve Gerger Devlet Hastanelerine haftada birer gün çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı görevlendirmesi yapacağız" dedi.

        Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz ve beraberindekiler hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek durumları hakkında doktorlarından bilgi aldı.

        (AE-AHM)

        17.03.2017 09:16:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa