Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Milletvekili Balta referandum gezilerini Arsin'de sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Türkiye'nin lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek " Yeni sistemle herkesin geleceği çok daha iyi olacak" dedi.

        AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, referandum çalışmalarına Arsin ilçesine devam etti. Esnaf, Sivil Toplum kuruluşları, muhtarları ziyaret eden Milletvekili Balta'ya Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sait Gürsoy, AK Parti Trabzon İl Yönetim kurulu üyesi Meryem Sürmen, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül ve partililer eşlik etti.

        "Türkiye'nin lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden Balta " Bunu gören Avrupa önümüze taş koymaya çalışıyor. Almanya, Hollanda ve bazı Avrupa ülkeleri Bakanlarımızın çalışmalarını engelliyorlar. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, biz yolumuzdan geri dönmeyeceğiz. Özellikle Avrupa'nın hayır için çabaladığı şu günlerde evet oyunun Türkiye'miz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Neden evet dememiz gerektiğini çevremizdekilere anlatalım. Hiçbir şey diyemiyorsak, bir 'hayır'ı savunanlara bakalım,( CHP ve HDP. Başka FETÖ, PKK, IŞİD, DHKP-C, Avrupa, Haçlı zihniyeti ve Türkiye düşmanları) bir de 'evet'i savunanlara. Bakın bu mesele Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir. Bu mesele AK Parti'nin de, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de meselesi değildir. Bu mesele ülkemizin geleceği meselesidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerleyecek" şeklinde konuştu.

        Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Milletvekili Balta " Arsinli hemşerilerimin sorunlarını giderme noktasında gerek Belediyemiz ve gerekse bizler vekil olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ayrıca yeni anayasa hakkında vatandaşlarımızın aklına takılan sorulara cevap veriyoruz. Muhalefet gerçeklerle uzak yakın ilgisi olmayan söylemlerle vatandaşın aklını çelmeye çalışıyor. Ama görüyoruz ki Arsin'imizde, Araklı'mızda tüm Trabzon'umuzda bu yalanlara kimse inanmıyor. CHP'nin Trabzon'da bir Milletvekili var. Ben kendisine pasaportlu milletvekili diyorum. Haluk Pekşen. Doldurmuş yalan çuvalını burada atıp tutuyor. Kürsüye çıkıp kurusıkı atma Sayın Pekşen! Bu millet Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi dirayetli bir lideri tanıdıktan sonra, bu ülkeye, bu millete eziyet eden CHP zihniyetinin yalanlarına ve hayır kampanyasına dönüp bakmaz" ifadelerini kullandı.

        (BK-ÖS-Y)

        16.03.2017 13:49:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa