Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta kar yağışı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Başçiftlik ilçesi kar yağışı sonucu beyaza büründü.

        Tokat şehir merkezinde yağmur yağışı aralıklarla devam ederken Başçiftlik ilçesi karla kaplandı. Yağan karın ardından belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarına başladı. Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel, gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonucu kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiğini söyledi.

        Kayak merkezinin hafta sonu açık olacağını ifade eden Tuncel, "İlçemizde hava durumunun geçtiğimiz hafta iyi gitmesi nedeni ile kar erimeye başlamıştı. Gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı sonucu ilçe merkezi beyaza büründü. Kayak merkezini karın erimesi nedeni ile kapatmıştık tekrar faaliyete geçireceğiz. Tokatlıları hafta sonu güzel bir gün geçirmeleri için kayak merkezimize bekliyoruz" dedi.

        (Nİ-UY-Y)

        15.03.2017 14:34:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa