Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Ardahan startı Çıldır'dan verdi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - 5 Mart günü Ardahan'a gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım mitingi öncesi AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ve ilçe belediye başkanları "Evet startı" verdi.

        AK Parti Çıldır İlçe Başkanı A. Rıfat Vural'ın ev sahipliğinde ilçe teşkilatında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti Göle İlçe Başkanı İlhan Gültekin, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizdğlu, meclis üyeleri katıldı.

        16 Nisanda Cumhurbaşkanlığı seçiminin anlamına vurgu yaptıkları toplantı da Ardahan için ne anlama geldiğini anlatan konuşmalar yapılarak "Hedef 16 Nisan için Evet" demenin startı verildi.

        15 Mart günü Ardahan'a gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım mitingine güçlü katılmak için Çıldır halkını Ardahan'da ki mitinge davet ettiler.

        (ARV-AA-Y)

        13.03.2017 18:08:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa