Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'İmkan Bizden Oynamak Sizden'

        (Fotoğraflı)

        Bekir Terzioğlu

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde "İmkân Bizden Oynamak Sizden" sloganı ile gerçekleştirilen 'Mahalle Futbol Ligi' devam ediyor.

        İlçe Şampiyonu olarak İl birinciliği finallerine gençler kategorisinde katılan Şarköy Mahallesi başarıdan başarıya koşuyor. Eleme turlarını geçerek yarı finalde Bigadiç ekibi Bigadiç Anadolu Lisesi'ni ilk maçta dış sahada 0-3 skor ile yenen Şarköy Mahallesi rövanş müsabakasında ise sahadan 6-2'lik net bir galibiyet ile ayrılmayı bildi. Aynı zamanda Burhaniye Belediyespor'un altyapısını oluşturan Şarköy Mahallesi Genç Takımı bu sonuçların ardında Balıkesir Mahalle Ligi Şampiyonasında final maçı oynamaya hak kazandı. Final karşılaşması 20 Mart'ta Balıkesir Atatürk Stadı'nda Burhaniye Şarköy Mahallesi ile Susurluk Yeni Mahalle futbol takımları arasında gerçekleşecek olup, galibiyet ve şampiyonluk ödülü Londra Gezisi olarak planlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından gezi masrafları karşılanacak olan sporcular heyecan ile final müsabakasını beklemeye başladılar.

        (BT)

        13.03.2017 14:29:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa