Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi YGS öncesi ve sonrasında ücretsiz taşımacılık yapacak

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yarın yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi ve sonrasında ücretsiz taşımacılık hizmeti verecek. Sınava girecek öğrenciler, veliler ve sınav görevlileri, Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerden Pazar günü 07.00 ila 14.00 saatleri arasında kimlik göstererek ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

        Büyükşehir Belediyesi, yolcu yoğunluğunu da dikkate alarak sınavların yapılacağı merkezlere ayrıca ek seferler gerçekleştirecek. Bu kapsamda Beşirli-KTÜ, Yomra- KTÜ Eğitim Fakültesi, Darıca-KTÜ, Mersin-KTÜ, Sürmene-KTÜ Eğitim Fakültesi, Erdoğdu-Bahçecik-KTÜ, Of-KTÜ-KTÜ Eğitim Fakültesi, Köprübaşı-Ortahisar, Oylum-Ortahisar, ve KTÜ Tıp Fakültesi-KTÜ Eğitim Fakültesi hatlarında ek seferler gerçekleştirilecek.

        (BK-ÖS-Y)

        11.03.2017 15:07:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa