Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'de YGS'ye girecek öğrenciler için moral etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salih Keskin

        MARDİN (İHA) - Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek 12'ci sınıf öğrencilerine yönelik, 7 ilçede moral ve motivasyon programları düzenledi.

        Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü, YGS'ye girecek 12'ci sınıf öğrencilerine yönelik Ömerli, Savur, Dargeçit, Derik, Kızıltepe, Nusaybin ve Artuklu ilçelerinde moral ve motivasyon programları düzenledi. Rehber öğretmenlerin stres ve kaygıyı azaltma yöntemlerini anlatmalarıyla başlayan programlarda konuşan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, öğrencilere başarılar diledi. Sarı, "Geleceğinizi planlarlarken tek vazgeçilmeziniz emek vermek olsun. İşinizi layıkıyla yapın ki arkanızda hoş bir seda bırakın. İnşallah hayal ettiğiniz, umduğunuz, kazanmak istediğiniz üniversiteleri kazanıp, seneye bu zamanları üniversite sıralarında geçireceksiniz. Yaşadığımız coğrafyanın kıymetli olmasından dolayı çok çalışmaya mecburuz. İyi bir geleceğe sahip olmak için çıktığınız bu yolda sonuç ne olursa olsun biz her zaman yanınızdayız. Ben bir kez daha yarınki sınavda hepinize başarılar diliyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından öğrenciler canlı müzik eşliğinde halay çekti.

        (MSK-MP-Y)

        11.03.2017 12:43:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa