Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın'dan Köylere Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ARTVİN (İHA) - Artvin'in Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi'nin Başköy ve Yıldızlı Köylerini ziyaret etti. Gerçekleşen köy ziyaretlerinde Kaymakam Aydın'a İlçe Yazı İşleri Müdürü Gülşah Vela ile Şantiye Şefi Yaşar Güneş eşlik etti.

        Kaymakam Aydın'ın ilk ziyareti Başköy Köyüne olurken, burada Köy Muhtarı Hüseyin Dindar ve Yıldızlı Köyü Muhtarı Adnan Aydınoğlu, Sırtoba Köyü Muhtarı Ali Kuru tarafından karşılandı. Başköy'de bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkilileri ile yardıma muhtaç vatandaşların evine gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Aydın, ihtiyaç ve sorunların tespiti için köy gezilerine devam edeceklerini belirtti. Aydın "Amacımız ilçemize bağlı bütün köylerimizi gezmek, zamanla vatandaşların tüm sorun ve ihtiyaçlarını gidererek devletin elinin ulaşmadığı tek bir vatandaş dahi bırakmamak. Kaymakamlık olarak bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz" dedi.

        Ziyaretin sonrasında Kaymakam Aydın köy muhtarları ve beraberindeki heyetle köyde incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden camiyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başköy'ün ardından Yıldızlı Köyüne ziyarette bulunan Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Köy Muhtarı Adnan Aydınlıoğlu köy hakkında bilgi verdi.

        (HFD-ÖS-Y)

        11.03.2017 09:09:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa