Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Sivas İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam ediyor.

        Meclis Başkanvekili Ferhat Ünsal başkanlığında gerçekleştirilen Mart ayı ikinci oturumunda Kangal ilçesi Hamal köyüne güneş enerji santrali yapılması amacıyla hazırlanan imar planları ele alındı. Konuya ilişkin söz alan Kangal İl Genel Meclisi Üyesi Emin Ünlüer,"Bu, ilçemize yapılacak olan 4'üncü güneş enerji santrali. Ayrıca termik santral konusunda da kamulaştırma çalışmaları var. Bu nedenle gündem maddesi komisyonlara havale edilmeli" dedi.

        Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Sadık Güller ve Büyük Birlik Partili Meclis Üyesi Aytekin Kulmaç da aynı doğrultuda fikir beyan etti. Gündem maddesi, meclisin oy çokluğu ile incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi.

        Öte yandan AK Parti'den istifa eden Yıldızeli İl Genel Meclisi Üyesi Nazif Arar'ın başkanlık yaptığı Tarım ve Orman Komisyonu'na Altınyayla İl Genel Meclisi Üyesi Fehmi Çevik seçildi.

        (UY-

        07.03.2017 15:48:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa