Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil ilçesi Kökez köyünde Köy Konağı törenle açıldı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Eskil ilçesine bağlı Kökez köyünde Köy Konağı düzenlenen törenle açıldı.

        Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Eskil ilçesi Kökez köyünde köylülerin yaptırmış olduğu Köy Konağını açtı. Açılışa Vali Aykut Pekmez'in yanı sıra Vali Yardımcısı ve Eskil İlçesi Kaymakam Vekili Kubilay Ant, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, AK Parti İl Başkanı Abulkadir Karatay, İl Genel Meclis Üyesi Sadrettin İriş, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan, Kökez Muhtarı Ahmet Kırlı ve Köy halkı katıldı. Kurdele kesimi ve yapılan dua ile açılışı yapılan Köy Konağını gezdiren Muhtar Kırlı ve köy halkı açılışa katılan heyete ikramlarda bulundu.

        Vali Pekmez daha sonra beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ve İl Genel Meclis Üyesi Sadrettin İriş ile Eskil Belediyesine geçerek Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ile görüştü. Alçay, Vali Pekmez'e Belediyenin yapmış olduğu ve yapmayı planladıkları projelerden bahsederek İlçe hakkında bilgiler verdi.

        (YC-AH-Y)

        28.02.2017 14:43:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa