Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Eğitimi

        (Fotoğraflı)

        KIRIKKALE (İHA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı teşkilat üyelerine eğitim verdi. Av. Anıl Böke, İlyas Sözeri ve Öznur Usluadam teşkilat üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

        AK Parti Kırıkkale İl Başkan Yardımcıları Seçim İşleri Başkanı Av. Anıl Böke, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Usluadam ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Sözeri tarafından teşkilat üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anlatıldı. Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları, Yahşihan ve Bahşılı İlçe Teşkilatları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları katıldı.

        Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin detaylarının anlatıldığı programın iki bölüm halinde gerçekleştirileceğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il bölümde Yahşihan ve Bahşılı ile birlikte merkez teşkilatların eğitim toplantısına alındığını ikinci bölümde ise diğer ilçe teşkilatlarının eğitim toplantısına alınacağını dile getirdi.

        Teşkilatın her kademesinin referandum sürecine büyük önem verdiğini dile getiren Akçay, "Teşkilatlarımız bugüne kadar genel merkezimizin verdiği görevlerin tamamını başarıyla icra etti. Bundan sonraki süreçte de verilen görevleri hakkıyla yerine getirecektir. 16 Nisana kadar yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz. Bu tarihe kadar bütün zamanımızı referandum çalışmalarına harcayacağız. Sokak sokak, kapı kapı halkımıza Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacağız" dedi.

        (BÖ)

        27.02.2017 16:50:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa